PUBLICITAT

Esteve i Mijares, també campions d’Andorra de gegant

L’espanyola Mirentxu Miquel va guanyar la prova amb un temps d’1.41,48.

Per El Periòdic

| Agence Zoom / Millo Moravski

Ahir es va disputar el gegant corresponent als Campionats Nacionals d’Andorra, la tercera i última de les tres proves programades aquesta setmana a l’estació de Vallnord-Arcalís. 

Àxel Esteve i Clàudia Mijares es van proclamar campions d’Andorra, continuant amb les victòries nacionals del dia anterior a la prova d’eslàlom. Va aconseguir la victòria en homes, mentre que en la prova femenina, Mijares va acabar sisena, però primera andorrana.

L’espanyola Mirentxu Miquel va guanyar la prova amb un temps d’1.41,48 i, per tant, Mijares es va classificar a 1,80 de la vencedora. Segona andorrana i setena a la cursa va ser Laura Arnabat. Laia Robert va tancar el podi andorrà, sent 12a de la prova. 

En categoria masculina, Esteve va marcar 1.36,34. Esteve va fer el millor temps a la primera mànega, amb 48,45, però Salvadores va ser primer a la segona amb 47,83. Esteve va marcar sis centèsimes més. Salvadores va ser tercer a la prova i segon andorrà. Ibon Mintegui va ser el segon de la cursa. Marc Oliveras va ser el tercer andorrà.  

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT