PUBLICITAT

Dues derrotes a la primera jornada de l’Europeu C

L’equip perd contra Bulgària i Croàcia a Tarnby però segueix mantenint les ganes i la il·lusió

Per El Periòdic

L’equip nacional a Tarnby.
L’equip nacional a Tarnby. | andorra curling association

L’equip nacional d’Andorra de cúrling format per Josep Garcia, Josep Caubet, Òscar Zazo i Valentin Ortiz va disputar ahir els dos primers partits del Campionat d’Europa C a Tarnby a Dinamarca.

Avui Andorra està empatada a la darrera posició amb Irlanda amb dues derrotes i cap victòria perquè va perdre per 6 a 10 contra Bulgària i per 11 a 8 contra Croàcia. Demà, l’equip nacional s’enfrontarà a Bielorússia, líder del grup i un dels equips més potents de la competició i a Bèlgica, que va guanyar i va perdre un partit ahir. Demà juguen contra la totpoderosa Dinamarca i contra Romania mentre que diumenge intentaran sumar una victòria davant Irlanda.

A la classificació general, Dinamarca està empatada a Bielorússia i Bèlgica, Bulgària, Croàcia i Romania estan empatades també.

Els andorrans arriben a la prova després d’haver aconseguit una magnífica tercera posició al Campionat d’Espanya de Jaca. Malgrat aquests resultats, l’equip té moltes possibilitats de fer un bon paper.

Encara queden unes quantes jornades per davant però els d’Alina Androsova tenen ganes, força i il·lusió i tenen temps per donar alguna sorpresa. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT