PUBLICITAT

La Pujada Andorra arriba els dies 9 i 10 de juny

El millor crono de la competició s’emportarà el trofeu Joan Vinyes

Per El Periòdic

Edgar Montella a la passada edició.
Edgar Montella a la passada edició. | ACA

La Pujada Andorra-Arinsal serà l’esdeveniment de l’especialitat que centrarà l’atenció competitiva d’aquells equips que tinguin com a objectiu la Segona Divisió del Campionat de França i el Trofeu Pyrénées.

La cita, tercera en els dos calendaris, es disputarà en un nou escenari nou per a la major part dels pilots que acudeixin a la prova organitzada per l’Automòbil Club d’Andorra que estarà situat en la carretera CS-520, entre les fites quilomètrics 0,300 i 4,400. En total 4,100 kilòmetres, amb un desnivell de 372 metres, un pendent mitjà del 8,90% i un pendent màxim de l’11,00%. 

El traçat és tècnic en les dues terceres parts inicials, mentre que a la zona final és més ràpida.

Els equips d’aquesta temporada que participin de manera regular al Campionat de França de Segona Divisió, arribaran al Principat d’Andorra després de disputar les dues primeres proves del calendari. Per tant, ja sabran qui és qui i quina estratègia han d’adoptar.
L’horari de la prova serà l’habitual de les proves del calendari francès de l’especialitat: El divendres 8 de juny s’iniciaran les verificacions administratives i tècniques que continuaran durant el matí de la següent jornada. Durant el mateix dissabte 9 de juny es correrà una màniga d’entrenaments lliures, dos d’oficials i la primera de carrera. L’endemà es finalitzarà l’esdeveniment amb la disputa d’un warm-up a primera hora del matí i les dues mànigues de carrera restants.

Un any més, el pilot que aconsegueixi el millor crono en la pujada es portarà a la seva vitrina de reconeixements el Trofeu Joan Vinyes.

Un incentiu addicional

Trofeu Pyrénées seguirà motivant a pilots que tinguin la seva àrea de competició en les carreteres dels Pirineus. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT