PUBLICITAT

L'advocat de Metayer lamenta que el Consorci volgués acomiadar-la amb "acusacions falses"

  • L'exdirectora havia informat correctament del concert del 4 de setembre
  • No hi va haver capo irregularitat en l'ingrés dels honoraris del bolo
EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA


06102010_metayer
Catherine Metayer i el seu advocat, Francesc Badia, van comparèixer ahir per explicar la seva versió del casl. Foto: TONY LARA
Catherine Metayer i el seu advocat, Fancesc Badia, han explicat aquest dimecres com i per quins motius Metayer ha deixat de ser la directora artística del Cor Nacional dels Petits Cantors. Badia ha lamentat que el Consorci la volgués acomiadar amb "acusacions falses", ja que no era cert que aquest no estigués informat sobre l'actuació del dia 4 de setembre, ni hi va haver cap irregularitat en el cobrament dels diners per part de Metayer. A més, l'advocat ha acusat el Consorci d'haver filtrat a l'opinió pública informes desfavorables de manera interessada i que no reflecteixen tota la realitat. Durant la compareixença davant dels mitjans, s'ha reconegut que el Consorci tenia tot el dret de canviar l'orientació del cor i la seva direcció, tot i que no estan d'acord amb les formes emprades. A més, també celebren que finalment s'hagi arribat a un acord per pactar la rescissió del contracte.

El representant legal de Catherine Metayer, Francesc Badia, ha explicat que la carta d'acomiadament que va rebre l'exdirectora contenia unes causes que s'han demostrat inexistents i que per tant s'ha pogut arribar a un acord mutu per rescindir el contracte sense cap causa. Segons Badia, la carta esmentava un incompliment de contracte per haver realitzat una actuació reduïda del cor el 4 de setembre en unes noces d'or a Sant Joan de Caselles. Les irregularitats, segons la carta, estaven en el cobrament de l'actuació i en el fet de no haver informat el Consorci.

La realitat, segons l'advocat, va ser que es va preparar una actuació no oficial com en d'altres ocasions amb mitja dotzena de nens i el pianista, i que Metayer no hi va assistir "per marcar la diferència amb una actuació oficial", tal com feia habitualment en aquests casos. Badia ha afegit que el gerent del Consorci n'estava informat i que a més s'havia parlat amb ell sobre com es duria a terme.

Finalment, el representant de Metayer ha negat cap mena d'apropiació indeguda de diners. En aquesta qüestió, s'ha explicat que el pianista va rebre els diners i que després de quedar-se 50 euros pels seus honoraris, va dipositar 450 euros al despatx del Consorci d'on no es van moure. I no es van ingressar perquè el gerent del Consorci estava de vacances, un fet que ha estat qualificat de poc adequat donades les dates, on acostumen a haver-hi concerts importants començant pel de Meritxell.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT