PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Residents i turistes russos podran votar des d’Andorra

Les eleccions presidencials a Rússia tindran lloc el 18 de març

Per El Periòdic

Un cartell publicitari escrit en rus a l’avinguda Mertixell.
Un cartell publicitari escrit en rus a l’avinguda Mertixell. | TONY LARA

Els residents a Andorra de nacionalitat russa i els turistes d’aquest país que estiguin de visita al país durant el dia de les eleccions presidencials de la Federació Russa, el proper 18 de març, podran exercir el dret a vot, presencialment, des de l’oficina del cònsol honorari de la Federació de Rússia al Principat d’Andorra, Pere Joan Tomàs. Serà la primera vegada que el vot en persona es podrà emetre des d’Andorra, en les anteriors eleccions de 2012 els residents russos que volien dipositar personalment el vot a l’urna es van haver de desplaçar fins al consolat del país a Barcelona o l’ambaixada, a Madrid.


Durant el diumenge 18, de 08.00 a 20.00, l’oficina del cònsol situada a l’avinguda d’Enclar, número 142 de Santa Coloma organitzarà una mesa de votacions presidida per la segona secretària de l’ambaixada russa a Espanya, Nadezda Dementieva, i assistida per la tercera secretària d’aquesta, Olga Efimova, i pel responsable de premsa i agregat a l’ambaixada, Fedor Medvedkiy. A més, el Consolat de Rússia a Andorra va agrair explícitament en un comunicat «la valuosa ajuda» en l’organització de l’associació Casa Rússia d’Andorra. 


En la mateixa nota el Consolat va titllar l’esdeveniment «d’excepcional» i va destacar la consideració que suposa per part de l’ambaixador rus a Espanya i concurrent a Andorra, Yury Korchagin, i els responsables del Ministeri d’Afers Exteriors a Moscou.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT