PUBLICITAT

El nou vial d'enllaç d'Escaldes, en funcionament

  • La nova via permet ampliar la capacitat i la seguretat de la CG-3
  • El Comú ha iniciat el procés per construir una plaça de 600 metres
E.A.
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
El nou vial d'enllaç a Escaldes-Engordany. Foto: ORIOL LLAURADÓ

El vial d'enllaç entre l'avinguda del Pessebre el carrer Josep Viladomat, a la parròquia d'Escaldes-Engordany, va entrar ahir en funcionament. Aquesta és una solució viària que converteix en rotonda tota una illa d'habitatges i que ha de servir per millorar la mobilitat general a la zona i ampliar la capacitat i la seguretat de la CG-3, a la zona del pont dels Escalls. En paral.lel a aquestes obres, el Comú d'Escaldes-Engordany ha iniciat el procés per construir una plaça de 600 metres quadrats en el lloc de la rotonda de Mercè Ciaurriz.

La creació d'una illa entre el pont dels Escalls i el nou vial d'enllaç permet reordenar el trànsit a la zona i evita els girs a l'esquerra, canalitzant la circulació de vehicles procedents dels carrers Josep Viladomat, avinguda del Pessebre i avinguda de Fiter i Rossell.

LA NOVA PLAÇA
El Comú d'Escaldes va adjudicar la setmana passada els treballs de construcció d'una plaça de 600 metres quadrats, en el lloc de la rotonda de Mercè Ciaurriz, i la renovació de 550 metres quadrats de vorera a l'avinguda de Fiter i Rossell. Aquestes obres podran iniciar-se ara que el nou vial d'enllaç entre el carrer Josep Viladomat i l'avinguda Pessebre està enllestit.

Tot plegat forma part del projecte d'embelliment i canvis en el trànsit rodat de la zona. Les voreres es pavimentaran amb diferents tipus de granit i les zones verdes del nou passeig comptaran amb una sèrie d'arbres i paviments de gespa artificial. També es col.locarà mobiliari urbà i contenidors soterrats per a la recollida selectiva. Totes aquestes intervencions estan previstes en els pressupostos comunals d'aquest exercici amb una dotació de 300.000 euros. Pel que fa a la reestructuració del trànsit rodat, aquesta es va acordar amb l'Agència de Mobilitat.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT