PUBLICITAT

La FACA confia tancar el tema dels diumenges aquesta setmana

  • La federació espera tenir-ho ben lligat abans de treballar noves campanyes
  • L'entitat es felicita pel gir de l'Executiu i és optimista de cara a l'any vinent
EVA ARASA
ESCALDES-ENGORDANY

La junta directiva de la Federació d'Associacions de Comerciants d'Andorra (FACA) espera, efectivament, resoldre aquesta setmana la qüestió de les tardes de diumenge d'obligat tancament que queden d'aquí fins a final d'any, tal com va anunciar el Govern divendres passat. Llavors serà el moment de centrar-se en altres temes, com ara les pròximes campanyes de promoció del comerç que es volen tirar endavant des de l'entitat per atreure clients i pal.liar, d'aquesta manera, els efectes de la crisi econòmica. Ara que sembla que els comerciants podran obrir els tres diumenges que falten, la FACA encara amb optimisme la negociació per a l'any vinent: "El Govern ha entès el mal que ens estan fent aquestes tardes de tancament. Amb la bona entesa que hi va haver durant l'última reunió, estic convençuda que arribarem a un acord per a l'any que ve", va manifestar en declaracions a aquest rotatiu la presidenta de la FACA, Susagna Venable.

Després de la intervenció que el ministre de Turisme, Comerç i Indústria, Claudi Benet, va fer durant l'última sessió de control parlamentari al Govern, tothom dóna per fet que els establiments comercials, finalment, podran obrir les tardes dels dies 17 i 24 d'octubre i 21 de novembre. Això sí, a canvi que els empresaris donin festa als seus treballadors tres diumenges sencers. A més, l'Executiu va avançar una solució similar per a l'any que ve, tot i que la FACA es resisteix a dir blat fins que no sigui al sac i ben lligat.

La presidenta de la FACA va reconèixer que, de moment, estan "centrats encara" en aquest tema i que, quan puguin "respirar més tranquils", serà el moment de reprendre altres treballs. Sobretot, es tracta de pensar en campanyes que ajudin a dinamitzar el sector.

[email protected]



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT