PUBLICITAT

El bucle conspiratori

  • L'ufòleg Miguel Celades va clausurar ahir Sàbiens, les primeres jornades sobre exociència i exopolítica convocades al Principat
REPORTATGE
A. L.
ESCALDES-ENGORDANY
Periodic
Clausura Celades, en la sessió d'ahir almatí a l'hotel Roc Blanc. Foto: ORIOL LLAURADÓ

Notícia bomba: molt probablement, el lector d'aquestes línies tingui un abduït a la seva vida, i no ho sàpiga. Si és que ell mateix no n'és un. Un abduït: ja saben, aquests paios afortunats a qui els alienígenes han convidat d'excursió a la seva nau, i n'han tornat per explicar-ho. Resulta que, segons va revelar ahir Miguel Celades, l'ufòleg que va clausurar el congrés Sàbiens d'Exociència i Exopolítica, només als EUA n'hi ha 3,5 milions, d'abduïts. Prop de l'1% de la població. Traduït a les proporcions andorranes, ens en tocarien cap a 800. Poca broma. Tant de tràfec tampoc no és estrany: diu Celades que s'ha documentat la presència de més d'un centenar de races extraterrestres, dues les quals --els K i els Z-reticulis-- van monopolitzar la ponència d'ahir.

Els primers venen de les Plèiades, un cúmul d'estrelles d'aquí a la cantonada, a 440 anys llum de distància, i són els àliens bons, rubicunds i ben plantats. Es van manifestar per primera vegada cap al 1930, durant el mandat del president Roosevelt. Als anys 50 van tornar-hi amb Truman --li van oferir accés a tecnologies alienígenes a canvi d'abandonar el programa nuclear, però s'hi va negar-- i ja als 90 van evitar que es complissin les sinistres profecies contingudes als secrets de Fàtima, inclosa la vinguda de l'Anticrist. Unes profecies maquinades, per cert, pels Z-reticulis, entitats procedents de la constel.lació d'Orion amb greus problemes de supervivència que els van impulsar, diu Celades, a visitar la Terra per renovar el material genètic amb aportacions humanes i insuflar nova vida a la seva estirp. Els Z-reticulis van xivatar la tecnologia de la invisibilitat assajada al fallit experiment Filadèlfia -- el cuirassat de la US Navy que va desaparèixer al 1943 i els únics dos supervivents del qual van reaparèixer... ¡al 1983!, no es perdin la pel.lícula d'Stewart Raffill. Són també els principals responsables de les abduccions, i de molt més: al 1971 van firmar una mena d'acord de no agressió amb l'administració Nixon: el Tractat de Greada, que no va evitar, però, que a mitjans dels decenni comencés una escalada militar que va culminar al 1989 amb una guerra oberta. La guspira va saltar precisament a Puerto Rico, un lloc com qualsevol altre per començar una guerra interplanetària. Novament, la Terra es va salvar gràcies a la intervenció dels humanitaris pleiadians.

[email protected]



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT