PUBLICITAT

Amb el cotxe reparat, Llovera acaba 9è al Ral.li de França

  • L'equip PCR Sport enllesteix a temps el Fiat després dels problemes de dissabte
EL PERIÒDIC
ESTRASBURG

Periodic
El pilot, durant la cursa francesa disputada aquest passat cap de setmana. Foto: FOTO ESPORT

Albert Llovera va aconseguir completar el Ral.li de França després d'un gran esforç de tot l'equip per posar a punt el Fiat Grande Punto Abarth. Finalment, Llovera va assolir la 9a posició de la classificació dels vehicles que disputen el Campionat de Món S2000 (S-WRC). Així doncs, dos punts en l'haver del pilot d'Abarth en un campionat que tancarà a mitjans de novembre (dies 12, 13 i 14) a Gran Bretanya. Després de França, l'andorrà és a la general de la categoria 11è.

La tercera etapa va estar marcada per l'anul.lació de la segona passada per l'especial de la zona militar de Bitch, a causa del gran nombre d'espectadors que es van concentrar en l'especial. També cal destacar el bany de masses que es va donar Sebastien Loeb, a la seva ciutat natal, Hgueneau, ja que precisament Loeb va ser el guanyador del ral.li i d'aquesta manera va assolir el seu setè títol mundial de l'especialitat, per davant de l'espanyol Dani Sordo.

Una vegada consumat l'abandonament a l'inici de l'etapa de dissabte, Llovera es va mostrar molt confiat en que el seu equip, PCR Sport, podria reparar el seu cotxe amb el marge de temps suficient per entrar-lo en el parc tancat i poder córrer la tercera etapa. I així va ser. "Vam substituir el canvi, que tenia la forquilla interior torçada. Avui --per ahir-- hem pogut disputar l'etapa amb normalitat encara que sense possibilitats de millorar posicions. Vam tenir l'incident a l'inici de la segona etapa i això ens va causar molts minuts de penalització. De tota manera tornar a sortir era important per poder finalitzar el ral.li en el podi d'Estrasbourg", va manifestar el pilot del Principat.

[email protected]



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT