Les taules entre Lusitans i Matecosa sitúen líder al Pidasa

• L'equip de Xavi Roura goleja l'Encamp (6-0) i se situa dos punts per sobre de tots dos
SANT JULIÀ DE LÒRIA

El partit d'ahir entre el Lusitans i el Matecosa, a Aixovall. Foto: ORIOL LLAURADÓ

L'empat sense gols a Aixovall entre el Matecosa Sant Julià i el Lusitans la Posa ahir va perjudicar de tal manera a tots dos equips que el Pidasa --colíder amb ells dos abans de la disputa de la tercera jornada a Primera-- s'ha situat com a líder en solitari amb dos punts de matalàs.

L'equip lauredià no va poder controlar el partit contra un Lusitans molt ficat en el partit i per moments fins i tot va haver de patir per no encaixar cap gol. Si el partit va destacar per la falta de perill en les dues pilotes, la pilota no va voler entrar ni de penal. Felipe va fallar un al minut 30 per al Lusitans i el lauredià Riera un altre al 62. Empat just.

EL PIDASA GOLEJA L'ENCAMP
La golejada de la jornada la va protagonitzar el Pidasa, que va derrotar per 6-0 l'Encamp en un duel amb dues dianes per a Alejandro (minuts 24 i 32) i per a Beto (38 i 67). Samir va ser l'encarregat de fer el 1-0, Alejandro i Beto van ser els següents en batre la porteria encampadana, perquè Xinos tanqués el compte amb el sisè gol en el minut 76.

ESCALE I PRINCIPAT ES PASSEGEN
També hi va haver golejades en els altres dos enfrontaments de la tercera jornada. l'Escale UE Santa Coloma no va donar treva davant del Construccions Modernes Inter Club Escaldes. Els colomencs van sentenciar el matx als 27 minuts, quan ja vencien pel 5-0 definitiu amb gols de Aloy, Sirvan, Boris i dos de Bernat.

En l'altre passeig militar del dia, el Gestions JR Principat va fer també una maneta (5-0) al Bar La Fira d'Andorra F.C. Casa Benfica, amb dianes d'Arias (minut 33), Varsi (minut 58), Da Cunha (minut 64), Arroyo (minut 80) i Godoy (minut 89). [email protected]