L'Andorra es manté líder després de lluitar de valent amb el Balaguer B (3-2)

RAFA MORA
SANT JULIÀ DE LÒRIA

Els jugadors de l'Andorra celebren el segon gol de l'equip, de Riera. Foto: TONY LARA

El FC Andorra va haver de treballar de valent per guanyar un dels rivals directes en la seva lluita pel lideratge, el Balaguer B. Els andorrans es van imposar a Aixovall 3-2 en un matx en què els catalans es van avançar als vuit minuts, la qual cosa va obligar els homes de Richard Imbernón a fer un treball de desgast molt important per aconseguir els tres punts que mantenen l'equip tricolor al capdavant de la classificació del grup 5 de la Primera Territorial.

El 0-1 de Raül Carrasco als vuit minuts va posar les piles a un Andorra que, en tot cas, no trobava el seu joc fluid per arribar a la porteria rival. Marc Pujol estava massa vigilat, i Ayala una mica desaparegut, mentre que les bandes de Cristian i Riera no servien tampoc per trencar la defensa catalana. Amb tot, un penal per mans en el minut 36 va permetre Cristian anivellar la balança, i així va acabar la primera part.

Al minut de la represa va ser Riera el que va portar l'alegria a la parròquia tricolor amb una jugada personal i el 2-1, però una errada defensiva en el minut 72 va permetre Hamsa empatar per al Balaguer. Només tres minuts més tard, Andorrà feia el 3-2 després també d'una errada de la defensa visitant.