PUBLICITAT

El Centre d'atenció contra l'intrusisme ja és una realitat

  • Empresaris i ciutadans podran fer denúncies de manera confidencial els 365 dies de l'any
  • L'Executiu abordarà cas per cas i aplicarà mesures legals en cas que sigui necessari
C.G.
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Camions interceptats.

El proper 15 d'octubre entrarà en funcionament el Centre d'Atenció contra l'intrusisme, un servei adreçat a tots els ciutadans i a les empreses que vulguin denunciar casos d'intrusisme i de competència deslleial.

Per a garantir aquest servei, l'Executiu posarà a disposició de la societat un espai d'atenció presencial a la segona planta de l'edifici administratiu Prat del Rull, dins del departament de Comerç. També s'ha obert un número de telèfon gratuït, el 18000180, i una adreça de correu electrònic, [email protected]. El nou servei funcionarà les 24 hores del dia i els set dies de la setmana.

Totes les demandes es realitzaran de manera confidencial i privada, i segons va explicar el portaveu del Govern, Bruno Bartolomé, s'estudiarà "cas per cas", ja que la tipologia d'intrusisme és molt extensa i s'arrela a molts sectors, així com també abraça actuacions realitzades per empreses provinents de fora del Principat.

Bartolomé va explicar que hi haurà casos en què s'haurà de fer "pedagogia" al denunciant, en el sentit que potser per falta d'informació desconeixen que l'actuació que exposen no es tracta d'intrusisme. Per la resta de casos en què sí que es constatin irregularitats, el Govern procedirà a iniciar una obertura d'expedient, a posar-se en contacte amb les persones implicades i a determinar resolucions i mesures legals al respecte. Aquests punts es gestionaran en diferents departaments governamentals, en funció del sector de la problemàtica.

Per tal de donar a conèixer aquest nou servei, l'Executiu distribuirà a la ciutadania a partir de dilluns vinent fulletons informatius amb el lema "Tots contra l'intrusisme".

D'aquesta manera, el Govern amplia un nou canal en la seva lluita contra l'intrusisme, que ja ha donat els seus resultats darrerament. A principis de setembre, agents de la Duana van retenir dos camions que efectuaven treballs en una obra sense disposar del pertinent permís



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT