PUBLICITAT

57 projectes emprenedors opten al Premi Innovadors

  • Cadascuna de les categories està dotada amb 100.000 euros
  • Les candidatures es poden formalitzar fins al pròxim 22 d'octubre
EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

La cinquena edició del Premi Innovadors ha rebut 57 projectes. El termini per formalitzar la candidatura finalitza el pròxim 22 d'octubre i la gala de lliurament dels premis tindrà lloc el 25 de novembre. Des d'Andorra Desenvolupament i Inversió (ADI) es valora satisfactòriament la quantitat provisional de promotors empresarials que han mostrat el seu interès per la convocatòria.

La present edició del certamen encara la recta final. Fins al pròxim 22 d'octubre, a la una del migdia, els interessats a participar en el premi poden lliurar els seus plans d'empresa i formalitzar, d'aquesta manera, la seva candidatura oficial. La documentació s'ha de presentar complimentada segons el plec de bases que regula la convocatòria, consultable a la pàgina web www.innovadors.ad.

El Premi Innovadors 2010 està dotat amb 200.000 euros, que es reparteixen a parts iguals en dues categories: la categoria de creació, dotada amb 100.000 euros i adreçada a persones físiques, i la categoria de desenvolupament empresarial, dotada amb 100.000 euros més i adreçada a aquelles empreses que pretenen millorar la seva competitivitat. A més, ADI ofereix cada any un programa de suport integral als emprenedors, que inclou un servei de tutela per a l'elaboració del pla d'empresa, l'acompanyament tècnic d'ADI i la participació a la formació Venture Academy.

El pla d'empresa lliurat amb la candidatura oficial és l'element que servirà perquè el comitè tècnic i el jurat, òrgans integrats per experts d'ESADE Business School de Barcelona i d'HEC París, elegeixin respectivament, els finalistes i els guanyadors del Premi Innovadors d'aquest any.

VENTURE ACADEMY
L'última edició de les jornades de formació Venture Academy va tenir lloc el passat mes de juny. En aquesta ocasió, hi van participar 23 empresaris i emprenedors. El programa, impartit conjuntament per professors de les escoldes de negoci Haute Études Commerciales (HEC) i ESADE Business School de Barcelona, ajuda els participants a estructurar un pla d'empresa, amb l'objectiu de cercar amb garanties el finançament necessari per als seus projectes.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT