L'Andorra cau a Almacelles i debuta el juvenil Deco

• L'equip local s'adjudica la segona posició i se situa en zona de promoció d'ascens a Preferent
ALMACELLES

Riera és objecte d'una falta contra l'Alpicat, a l'abril a Aixovall. Foto: EL PERIÒDIC

El FC Andorra va perdre ahir al camp de l'EFAC Almacelles per un considerable 5-1 en un partit marcat per les nombroses baixes que van obligar Richard Imbernón a tirar de juvenils com Oriol Oliva, Javito, Fajardo, Cristo, Xavi Vieira, Llanas i el jove de disset anys Deco, que va debutar amb el primer equip en el lateral esquerre malgrat ser davanter.

La golejada encaixada també és conseqüència de la importància que tenien els tres punts per al conjunt local, que ocupava la tercera posició en la classificació i amb aquest triomf i l'empat del Borges Blanques se situa segon i en zona de promoció d'ascens a preferent a falta d'una jornada perquè acabi el campionat domèstic al grup 5 de la Primera

Territorial de Lleida.

Al handicap de tenir un onze de circumstàncies s'hi va unir l'expulsió d'Èric Buxó al minut 40 per doble amonestació, quan l'Almacelles estava sent superior en joc i també en el resultat gràcies als gols marcats en el minut 8 i el 28.

Després del descans i amb l'electrònic encarrilat l'equip local va continuar collant davant de la por d'encaixar un gol que pogués fer perillar els tres punts i ben aviat, al minut 56, va arribar la tranquil.litat amb el 3-0. L'equip d'Imbernón continuava un graó per sota, sense la motivació necessària fruit que ja no hi ha més objectiu que lluitar pel quart lloc a la taula. Així doncs al minut 78 va arribar el quart gol i al 84 el cinquè tot i que en feia cinc que la diferència numèrica s'havia neutralitzat amb una vermella directa mostrada a un jugador de l'Almacelles per insultar Riera.

El propi extrem portuguès va protagonitzar en la següent acció una jugada d'atac que va acabar amb una falta comesa a dins de l'àrea i ell mateix es va encarregar de marcar de penal el gol de l'honor que suposava el 5-1 definitiu.