PUBLICITAT

Andbanc obre una primera oficina a Hong Kong

  • El grup consolida la seva expansió i ja té presència en tres continents
  • Les activitats se centraran en la promoció de negocis i en atendre consultes
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

El Grup Andbanc, a través de la llicència bancària que té a Luxemburg, ha inaugurat una oficina de representació a Hong Kong, segons va informar l'entitat mitjançant un comunicat. Amb aquesta llicència, el grup bancari ja és present a tres continents i referma, d'aquesta manera, el seu procés d'internacionalització.

L'oficina de representació estarà ubicada al districte central de Hong Kong, concretament a l'edifici Two Exchange Square. La direcció de l'oficina recaurà en Alain Leonard, antic alt càrrec de Degroof Luxemburg.

PROMOCIÓ DE NEGOCIS
Segons va informar el grup, les activitats de la nova oficina de representació a Hong Kong s'orientaran cap a la promoció de negocis, així com a atendre les consultes i facilitar informació sobre aspectes empresarials i econòmics relacionats amb el Ducat de Luxemburg i el Principat d'Andorra.

Igualment, es pretén fomentar el desenvolupament i l'ampliació del Grup Andbanc al mercat asiàtic, reforçar el coneixement del mercat local i les seves tendències, i facilitar els contactes de futures relacions comercials que es puguin produir entre empreses i entitats dels dos països.

En els últims dos anys, Andbanc ha potenciat l'expansió internacional. En aquest període, ha obtingut dues llicències a Panamà i Luxemburg, que se sumen a les l'Andorra i les Bahames. [email protected]



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT