PUBLICITAT

Més espai i notorietat pel Saló Pirineu Sostenible

  • El certamen vol convertir-se en punt de trobada d'entitats de dins i fora del país
  • Tallers, activitats infantils i l'exposició de cotxes solars, activitats destacades
CLARA GARNICA
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Kunz i Camp presenten el Saló Pirineu sostenible, ahir. Foto: TONY LARA

Després d'una primera edició de presa de contacte, el Saló Pirineu Sostenible s'independitza en aquest aquest segon any de vida. La seva estrena va celebrar-se coincidint amb l'Andoflora de la Massana el maig de l'any passat, però el proper 6 i 7 d'octubre ho farà sol i amb un increment de superfície, així com del nombre d'activitats i de conferències. D'aquesta manera, el Comú pretén augmentar la notorietat de l'esdeveniment per fer del Saló una cita anual consolidada i de referència al Pirineu.

El cònsol de la Massana va explicar ahir, durant la presentació del certamen, que el Saló comptarà amb una quinzena d'expositors i un nombre similar de conferenciants, incloses taules rodones per analitzar les solucions d'estalvi energètic. L'espai s'amplia (ocuparà tres pisos de l'edifici del Telecabina i part de la passarel.la i el hall del teatre de les Fontetes) amb la voluntat que es converteixi "en un punt de trobada de professionals del sector", tant de dins com de fora del país, segons va explicar l'organitzador del Saló, Bertrand Kunz, de l'empresa Idònia. L'empresa comptarà amb la col.laboració de Crèdit Andorrà, el Govern, Feda i RSM Gassó.

Kunz va assegurar que el que el Saló vol aconseguir, més que un important gruix d'afluència, "ser una plataforma d'intercanvi de tot l'eix pirinenc, perquè els professionals puguin compartir experiències". Per aquest motiu, s'ha establert la data en dies feiners perquè hi hagi més participació de professionals. L'any passat es va fer de divendres a diumenge i "durant el cap de setmana vam rebaixar la participació", va manifestar Kunz.

UN EXMINISTRE INAUGURA EL SALÓ A
més de les conferències, que seran inaugurades per l'exministre d'Indústria i Energia del Govern d'Espanya, Joan Majó, el Saló Pirineu Sostenible comptarà també amb exposicions, tallers sobre com estalviar energia, visites a la deixalleria i activitats per a infants, entre d'altres actes. Kunz va destacar ahir les demostracions de motos i bicicletes elèctriques, les de vehicles solars i les dels giropods, vehicles de tres rodes que volen consolidar-se com els vehicles urbans del futur, tant per part dels ciutadans com per a ús habitual de les administracions públiques.

[email protected]



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT