PUBLICITAT

Rodríguez qualifica de proposta "sense solta ni volta" la darrera acció d'ApC

  • Nomen vol que un nou Govern pugui presentar un pressupost en cas d'eleccions avançades
  • El PS recorda que tècnicament es podria treballar amb dotzenes, tot i no ser el millor escenari
EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA


27092010_rodriguez
El president del grup socialdemòcrata, Francesc Rodríguez. Foto: TONY LARA
El president del grup parlamentari socialdemòcrata, Francesc Rodríguez, considera que la proposició de llei que ha entrat Andorra pel Canvi per garantir que un nou Govern, sorgit després d'unes eleccions anticipades per manca de pressupost, pugui presentar uns nous comptes generals de l'Estat no "té ni solta ni volta". Així ho ha manifestat en el decurs d'una entrevista al programa Ara i Aquí de RNA. Rodríguez ha explicat que no cal modificar la Llei general de les finances públiques ja que, en cas que fos necessari, el pressupost es pot modificar en base al projecte que presentaria el Govern, pactant i aprovant un pressupost de transició.
Francesc Rodríguez també ha deixat clar que es pot treballar sense pressupost i que tècnicament no hi hauria cap problema, tot i que no és el millor escenari. De tota manera, en referència a la proposició d'ApC, Rodríguez considera que "no s'ho han mirat gaire bé", i ha afegit que "les excepcions creen uns precedents, quan no són necessaris sobretot en una matèria tan sensible" com és el pressupost.

D'altra banda, pel que fa a la negativa d'ApC de donar suport al pressupost 2011, Rodríguez ha deixat clar que "d'ApC no em sorprèn res" i que l'havia afectat negativament veure que "havíem caigut una vegada més en el parany de manca de voluntat que les coses vagin endavant". En aquest sentit, el president del grup parlamentari socialdemòcrata creu que ApC no vol la reforma fiscal i que "busca excuses".

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT