L'Andorra segueix líder en golejar 1-5 l'Artesa de Segre

ARTESA DE SEGRE

El FC Andorra va golejar ahir l'Artesa de Segre per 1-5 i continua d'aquesta manera com a líder indiscutible i imbatut del grup 5 de la Primera Territorial.

El conjunt tricolor va començar el matx una mica desubicat i els locals van tenir ocasions per marcar, però Ferran Pol, ahir espectacular, ho va poder evitar amb aturades de molt mèrit. Al quart d'hora, l'Andorra va despertar i va oferir el seu joc, i fins i tot es va veure afavorit quan a la mitja hora l'Artesa es va quedar amb un home menys per expulsió, però no va ser fins el minut 44 quan Riera va avançar l'equip de Richard Imbernón.

En la represa, el bloc local va anar a totes, i de nou Pol va ser un dels protagonistes durant el quart d'hora que va durar el setge català. Després, però, Marc Pujol en dues ocasions, la primera de cap, Toscano i finalment Xavi Andorrà de penal, van confirmar la superioritat tricolor amb un 0-5 que va acabar en 1-5 en el temps afegit.