PUBLICITAT

Escaldes-engordany

El Periòdic et porta a París

Fer-te una foto al nostre estand i omplir una butlleta et pot apropar a la capital francesa

Per EL PERIÒDIC

EL PERIÒDIC i Viatges Emocions et volen portar a una de les millors ciutats d’Europa: París! Si estàs desitjant fer un break i visitar la capital francesa només cal que vinguis a saludar-nos al nostre estand a la Fira d’Andorra la Vella que dona el seu tret de sortida avui i que estarà activa fins el diumenge 29 d’octubre. Volem que t’apropis i et facis una fotografia divertida, curiosa, sol o acompanyat de qui tu decideixis i la pengis al teu Instagram amb l’etiqueta #emocionsaParís. I després no t’oblidis d’omplir la butlleta de participació que trobaràs al mateix estand.

El participant guanyador rebrà un viatge per a dues persones que inclourà bitllets d’avió en classe turista des de Barcelona o Tolosa fins a París d’anada i des de la capital francesa fins a una de les dues destinacions esmentades de tornada. A més, gaudirà d’una estada en un hotel a París durant dues nits en règim d’allotjament i esmorzar.
Un cop fet tots els passos necessari, només caldrà esperar. El sorteig del viatge es realitzarà durant la segona setmana de novembre a les instal·lacions d’Andorrana de Publicacions S.A. entre tots els participants al concurs. Amb la participació al sorteig es donarà als concursants d’alta al butlletí electrònic d’EL PERIÒDIC, mitjançant el qual es notificarà el nom del guanyador. El premi es farà efectiu la darrera setmana de novembre a les instal·lacions de Viatges Emocions. La participació al concurs implica l’acceptació d’aquestes bases.

Les bases del premi

Les bases del premi són senzilles però importants. Cal tenir en compte que la realització del viatge serà vàlida durant un període màxim de sis mesos des de la seva adjudicació i que no serà vàlida durant períodes de temporada alta, ponts, vacances de Nadal o fires de renom. També cal deixar clar que les dates podran variar en funció de la disponibilitat de places fins al moment de confirmació de la reserva.

Finalment, tenir en compte que  aquest viatge no es podrà bescanviar per valor monetari. Serà de caràcter personal i intransferible.

Condicions

Per participar al concurs és indispensable complir una condició: ser major d’edat. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT