PUBLICITAT

ESCALDES-ENGORDANY

El Quartet Impressions clou el 5è cicle d’ONCA Bàsic

Més de 500 persones han passat pels cinc espectacles que ha ofert enguany el cicle

Per EL PERIÒDIC

El quartet en plena actuació al Thyssen, dissabte passat.
El quartet en plena actuació al Thyssen, dissabte passat. | MUSEU THYSSEN
El Quartet Impressions –format per Pere Bardagí, Josep Martínez Reinoso, Laia Capdevila i Daniel Claret– va cloure dissabte el cicle ONCA Bàsic 2017 amb un concert en què van posar música a nou de les obres que s’exposen al Museu Thyssen, amb composicions de Toldrà, Fauré i Dvorák, entre d’altres. El concert va musicar obres com El port de Barcelona, de Meifrèn; L’abisme. Mallorca, de Mir; Le paon blanc, d’Anglada i Camarasa; La Cabana a Trouville, marea baixa, de Monet, o Dos ponts de Nova York 1975, de Lowell Nesbitt, entre d’altres obres.
 
Segons el director artístic del Museu Carmen Thyssen i comissari de l’exposició Escenaris, Guillermo Cervera, «l’esdeveniment d’avui [de dissabte] confirma la inquietud constant que té el museu per transmetre experiències diferents amb el propòsit d’enriquir qualsevol iniciativa cultural». Un dels objectius de l’activitat, tal com va assenyalar Martínez Reinoso, un dels ideòlegs de la proposta, era fer un viatge musico pictòric que transporti el públic a través del so i de la vista.
 
Més de 500 persones han passat pels cinc espectacles que ha ofert enguany el cicle ONCA Bàsic. Martínez Reinoso s’ha mostrat content per l’èxit del cicle ONCA Bàsic, del qual ha dit que «cada any va millor», i ha parlat de «la màgia que es crea en espais petits, amb concerts de petit format», informa l’ANA. Per últim, ha afegit que els músics de l’ONCA «cada cop ens sentim més madurs en aquest cicle».
 
El cinquè cicle ONCA Bàsic va començar el 8 de juliol amb l’actuació L’últim quartet del Quartet Doppler, al Museu Nacional de l’Automòbil, i va cloure ahir amb l’actuació al Museu Carmen Thyssen Andorra. 
PUBLICITAT
PUBLICITAT