PUBLICITAT

Els grans magatzems de Sant Julià tanquen les portes a les dues del migdia

  • Així ho indica el decret del Govern respecte als horaris comercials
  • Sant Eloi, River i Punt de Trobada volien obrir "en el marc dela Vila Medieval"
EL PERIÒDIC
SANT JULIÀ DE LÒRIA


27092010punt de trobada
Dues persones del servei de seguretat a la porta del Punt de Trobada a les dues del migdia. La parada de productes artesans instal·lada a l'entrada ja estava desmuntada. Foto: A.R.
Finalment no hi ha hagut cap sorpresa, i els tres grans centres comercials de Sant Julià de Lòria -Sant Eloi, River i Punt de Trobada- han tancat les seves portes a les dues del migdia, com marca el decret del Govern respecte als horaris comercials i, en concret, sobre vuit diumenges a la tarda. La decisió dels centres comercials ve després de l'avís fet per part del ministre de Turisme i Comerç, Claude Benet, divendres passat, quan es saber que tant Sant Eloi, River, com Punt de Trobada, obririen 'en el marc dela Vila Medieval', que els tres grans magatzems no formaven part de les activitats de la fira i que per tant no quedaven exempts del decret.
Nombrosos han estat els turistes que s'han quedat sense poder accedir a l'interior dels grans magatzems. Això s'ha visualitzat sobretot al Punt de Trobada, un dels llocs que acostuma a ser la darrera parada de molts dels turistes que visiten Andorra i aprofiten per fer les compres abans d'iniciar el camí de tornada. Altres, però, arribaven al darrer centre comercial del país després d'haver passat pel Sant Eloi i el River i no haver pogut accedir-hi.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT