PUBLICITAT

Els comerciants de la Massana reclamen més informació sobre la variant

  • L'Acelma confirma reticències per part d'alguns establiments de la parròquia
  • La desviació del trànsit fora de la parròquia és vista amb preocupació
EVA ARASA
LA MASSANA

El fet que el Consell General tombés dimecres passat el crèdit extraordinari que havia plantejat el Govern per tal de finançar les obres de la variant de la Massana ha generat diverses reaccions. Si bé el cònsol massanenc ha insistit reiteradament en la necessitat d'aquesta infraestructura, els comerciants de la parròquia creuen que el retard en la seva execució pot servir perquè tant el Govern com el Comú de la Massana els expliquin millor el projecte i també com pot influir la desviació en la seva activitat.

L'Associació de Comerciants i Empresaris de la Massana (Acelma) no ha pres cap posicionament unitari respecte a la variant. No obstant això, el fet que part del trànsit es desviï del nucli urbà és vist amb preocupació per part d'alguns comerços, tal com va corroborar la presidenta de l'entitat, Joana Tomàs, en declaracions a aquest rotatiu. "Hi ha opinions diverses, però és normal que els comerciants estiguin a l'aguait si saben que part del flux de trànsit es desviarà", va dir Tomàs.

MÉS PARTICIPACIÓ
Ara que el Projecte de llei de crèdit extraordinari de 45,9 milions d'euros per a la variant no ha prosperat pels vots contraris de CR i ApC al Consell General, l'Acelma pensa que potser ha arribat el moment que s'informi millor sobre la infraestructura planificada. "Nosaltres no som qui ha de dir si determinada obra pública s'ha de fer o no, però sí que creiem que es important que aquests projectes es parlin i es discuteixin, no només amb els comerciants, sinó amb tota la gent de la parròquia", va manifestar la presidenta de l'Acelma.

Segons Tomàs, el context de crisi econòmica, que obliga a prioritzar les obres que les administracions volen executar, hauria d'afavorir aquest diàleg amb la ciutadania: "És bo que aquests temes es puguin debatre". És, doncs una reivindicació dels empresaris i els comerciants de la parròquia que l'Executiu compti amb ells alhora de prendre decisions, com aquesta que afecta a tota la població [email protected]



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT