PUBLICITAT

ESCALDES-ENGORDANY

Grandvalira necessita un total de 1.500 treballadors per a l’hivern

Entre les societats Ensisa, Saetde i Nevasa hi ha 272 treballadors fixos

Per EL PERIÒDIC

Edifici de serveis al sector El Tarter de Grandvalira.
Edifici de serveis al sector El Tarter de Grandvalira. | TONY LARA
Grandvalira necessita una plantilla de 1.500 persones per fer front a les necessitats de la temporada d’hivern, una xifra similar a la de l’any passat. Entre les societats Ensisa (Soldeu-el Tarter), Saetde (Pas de la Casa-Grau Roig) i Nevasa (Grandvalira) hi ha 272 treballadors fixos; fins arribar a la xifra de 1.500 seran temporers, tot i que el gran gruix és repetidor i, per tant, es busca un volum petit de personal, segons ha informat l’ANA.

Per societats, Ensisa necessita incorporar uns 800 treballadors: 208 a restauració, 265 a les escoles d’esquí (jardí de neu, personal administratiu i monitors), i 180 a explotació i administració. La majoria, però, repeteixen. La plantilla fixa i semifixa és de 139 persones. Saetde requereix de 650 persones, menys que Ensisa perquè una part de la restauració està externalitzada. La societat compta amb una plantilla fixa de 104 persones, i necessita 367 treballadors a pistes i 172 a restauració (el 90% repeteix).

A Nevasa, la plantilla fixa és de 29 persones i necessita 26 temporers, dels quals 14 repeteixen. En canvi, el departament de màrqueting s’ha reduït en tres treballadors temporals perquè la marca Grandvalira desapareixerà l’any que ve.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT