PUBLICITAT

ESCALDES-ENGORDANY

Detingut per un altercat en un bar i ferir dos treballadors

La Policia controla quatre persones que es barallen en un bar

Per EL PERIÒDIC

Dos agents de la Policia.
Dos agents de la Policia. | MARICEL BLANCH
La matinada del 30 de setembre, la Policia va detenir un home, de 37 anys, no resident, com a presumpte autor d’un delicte contra la integritat física. Des d’un local d’oci d’Escaldes-Engordany es va requerir la presència dels agents perquè un client havia trencat una ampolla de vidre i mostrava una actitud amenaçadora envers les persones que hi havia al seu voltant. A més, dos treballadors del local van patir petites ferides a les mans quan van voler fer-lo fora del local.

D’altra banda, diumenge a la matinada, la Policia va detenir tres homes i una dona de 44, 38, 35 i 24 anys, respectivament, residents, com a presumptes autors dels delictes contra la llibertat, contra l’honor i contra la funció pública. La patrulla va ser requerida des d’un local d’oci de la capital perquè hi havia hagut una petita baralla, i el gerent, acollint-se al dret d’admissió, volia fer fora els interessats. Els agents van identificar el grup, i van mostrar una actitud desafiant, fins i tot, van proferir amenaces i injúries envers els policies i van posar forta resistència a ser controlats.

Entre les detencions efectuades la setmana passada destaca la d’un no resident de 49 anys com a presumpte autor d’un delicte contra la funció pública, contra l’administració de justícia, contra la salut pública i contra l’honor. L’home va desobeir una ordre d’expulsió administrativa (detingut pel mateix motiu al juliol), va crebantar una ordenança penal amb una pena d’expulsió substitutòria, va oferir resistència, va desobeir i va proferir injúries als agents. A més, l’home portava 2,7 grams de cocaïna al damunt.

Una altra detenció va ser la d’un home de 22 anys, resident, com a presumpte autor d’un delicte contra la salut pública, ja que la Policia el va controlar a l’interior d’un vehicle quan estava efectuant una venda de marihuana al conductor del turisme. El jove portava dues bosses amb marihuana (28,3 grams i 10 grams), a més de 166 euros en bitllets de 5, 10 i 20 euros.

D’altra banda, durant els últims set dies la Policia va detenir set persones per conduir sota els efectes de l’alcohol, una de les quals va tenir un accident de trànsit i va fugir.

A la frontera del riu Runer, un home, no resident, va intentar entrar al principat amb 0,5 grams de cocaïna i va ser detingut.

Finalment, un home resident va ser detingut per conduir tot i tenir el permís suspès, i un altre home, també resident, va ser detingut per haver entregat al Servei d’Immigració un document fals per tal d’obtenir una autorització de residència i treball.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT