PUBLICITAT

Rivals desconeguts per a la fase prèvia de l'Eurocopa 2012

  • Andorra serà a la República d'Irlanda per jugar amb els locals, Noruega i Israel
R. MORA
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
El seleccionador, Xavier De la Rosa, en un partit amb el BP Andorra de la passada campanya. Foto: O. M.

Ahir es va celebrar el sorteig de la fase prèvia de l'Eurocopa 2012. Andorra va acabar dins del grup F i haurà de viatjar a Irlanda per disputar aquesta ronda del 20 al 24 del proper gener. Els rivals, a més de l'amfitriona República d'Irlanda, seran també Noruega i Israel, tres conjunts absolutament desconeguts per al nou seleccionador, Xavier De la Rosa, el qual ja treballa per preparar aquests enfrontaments.

De la Rosa va assumir ahir que tant Irlanda, Noruega com Israel són per ells "autèntics desconeguts", però va afirmar que ara la seva feina és posar-se a treballar, i va confirmar que dimarts, en el primer entrenament que hi ha programat (20.30, els Serradells), ja tindrà molta informació al respecte. El que sí va afirmar De la Rosa és que cap equip és de fiar: "Ara mateix qualsevol desconegut t'agafa i et pot donar una pallissa".

29 JUGADORS QUE SERAN 14
La primera llista del seleccionador és de 29 jugadors "perquè no vull tancar-me portes i vull conèixer el major número de jugadors possibles, i després que caigui aquell que no aguanti", segons el seleccionador. La llista definitiva per al gener s

[email protected]



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT