PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

‘This is pop art’, la segona mostra més visitada al CAEE

Més de 7.200 persones han passat per l’exposició

Una de les obres de la mostra 'This is pop art'
Una de les obres de la mostra 'This is pop art' | CAEE
L’exposició This is pop art s’ha quedat a les portes de batre el rècord de visitants del Centre d’Art d’Escaldes-Engordany (CAEE): és la segona mostra més visitada al centre fins al moment, segons van informar ahir els seus responsables.
 
Més de 7.200 persones van passar per les sales del CAEE durant l’exposició que va acollir 41 obres de diversos artistes pop com Keith Haring, Robert Indiana, Roy Lichtenstein i Robert Rauschenberg, a més de diverses obres de la icona del moviment, Andy Warhol. 
 
El mes d’agost va ser el de més èxit per a This is pop art, amb 3.005 visites. La mostra va rebre públic durant tres mesos, del 22 de juny al 23 de setembre.  
Un dels motius per a l’èxit de l’afluència de públic, han estat les activitats programades entorn de la mostra com les visites guiades, les visites nocturnes o les xerrades, segons va informar el CAEE. 
 
La mostra, procedent d’un col·leccionista privat, comissariada per la doctora en història de l’art Lola Duran i gestionada per l’empresa Evolución Arte, ha permès presentar un relat complet del pop art. 
 
L’èxit de visitants només ha estat superat al CAEE per la mostra d’Star  Wars, la primavera de 2016. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT