PUBLICITAT

ESCALDES-ENGORDANY

Tres noves detencions en el marc de l’‘operació Paradís’

La Policia va intervenir 2 kg de marihuana, el comís més gran

Per EL PERIÒDIC

Decomís en el marc de l’‘operació Paradís’ realitzat el maig passat.
Decomís en el marc de l’‘operació Paradís’ realitzat el maig passat. | COS DE POLICIA D\'ANDORRA
L’operació Paradís ha suposat el decomís de marihuana més important mai fet al Principat d’Andorra, de dos quilograms. La intervenció de l’estupefaent es va fer al maig i va suposar la detenció de tres persones. La investigació, judicialitzada, no està tancada i la Policia ha detingut tres persones més involucrades en l’operació. El dijous passat, els agents van procedir a detenir tres homes residents de 27 i 19 anys (en dos dels casos), entre les 10.40 hores i les 14.45 hores a Andorra la Vella i Encamp.

Amb aquesta acció, la Policia va desmantellar a la capital dos importants punts de venda al detall de marihuana, a més d’un pis franc a la vila d’Encamp utilitzat exclusivament com a punt d’emmagatzematge i confecció de les dosis per vendre en bosses de 5, 10, 25 i 50 grams per a la venda al detall. La droga es venia al domicili d’un dels primers detinguts, que rebia la clientela personalment a casa. Els diners els recollia el tercer implicat, que vivia al davant.

El fet que els dos pisos es trobessin a escassos metres d’un gran centre escolar, va comportar que, en determinades hores del dia, el flux de joves cap a aquella zona fos constant, fet que va fer sospitar als investigadors. La droga, per tant, es venia a menors d’edat.

Violència de gènere / D’altra banda, la Policia va detenir la setmana passada per violència en l’àmbit domèstic. En un dels casos, un home va amenaçar la seva cosina a la via pública amb un ganivet de 20 centímetres de fulla, arribant-la a ferir a una mà. L’home, no-resident i de 27 anys, està acusat de delictes contra la integritat física, contra la vida, contra la llibertat i contra la seguretat interior.

En un altre cas, un noi de 20 anys, veí d’Ordino, va causar lesions al seu germà menor, en una baralla per desavinences entre els interessats.

També en l’àmbit familiar, dos homes residents de 39 i 25 anys van ser detinguts com a presumptes autors d’un delicte contra la integritat física en l’àmbit domèstic ja que es van causar lesions mútues en una baralla familiar (el segon és fillastre del primer).

Finalment, un jove resident de 19 anys va cometre un delicte contra la integritat física en l’àmbit domèstic, ja que va discutir i forcejar amb la seva parella (menor d’edat), i aquesta va patir una lesió en la seva galta dreta.

Delictes de trànsit / Com cada setmana, no han faltat els detinguts per conduir sota els efectes de l’alcohol, exactament, cinc homes i dues dones, tots residents, d’entre 25 i 36 anys. Tots van ser detectats en controls rutinaris de la Policia.

D’altra banda, dues persones van ser detingudes per crebantament d’una ordenança penal de suspensió del permís de conduir i una altra per desobediència a una prohibició governativa de suspensió de permís de conduir.
Finalment, un ciclista de 45 anys va resultar ahir ferit després de topar amb un turisme Fiat Panda a la rotonda de la Margineda. El ciclista conduïa una bicicleta elèctrica Giant Dirt-E.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT