PUBLICITAT

ESCALDES-ENGORDANY

Caldea estrena il·luminació exterior nocturna a la torre

El centre termolúdic reforça la seva imatge d’edifici emblemàtic

Per EL PERIÒDIC

Estrena de la nova il·luminació exterior de Caldea, dijous a la nit.
Estrena de la nova il·luminació exterior de Caldea, dijous a la nit. | Emilio Prenas
El centre termolúdic Caldea ha estrenat el nou sistema d’il·luminació nocturna amb sistema LED. A l’acte d’inauguració, celebrat dijous a la nit, hi van assistir diverses autoritats comunals i del Govern, membres del consell administratiu de Semtee i d’altres convidats. 
 
 L’objectiu del projecte és «dotar de major rellevància a la característica torre del centre dins l’skyline d’Escaldes-Engordany», segons s’explica des de Caldea. El nou sistema d’il·luminació, format per tires de llum repartides a les arestes de la torre, permet jugar amb diferents possibilitats de color, intensitat i vibració. 
 
El sistema de llums s’encendrà cada nit amb els llums de color blanc i blau, afí a la imatge del centre, i romandran enceses des que es pongui el sol fins a la mitjanit. Igual que fan altres edificis emblemàtics d’arreu del món, la torre s’il·luminarà en altres tonalitats en dates assenyalades. 
 
 El projecte, realitzat per una empresa andorrana, ha suposat una inversió de 80.000 euros per part de Caldea, impulsant l’edifici com un element de referència a Andorra. 
 
Caldea és un dels referents turístics del país. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT