PUBLICITAT

Els reformistes no es creuen la proposta del govern d'unitat

  • Gabriel qualifica de "circ de la confusió" el que està passant entre ApC i PS
  • CR proposa fer promoció turística als llocs on se celebrin festivitats
EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Els assistents a la Junta Executiva de CR, ahir. Foto: A. R. / ANA

El dirigents de Coalició Reformista, que es van reunir ahir a la tarda al llarg de dues hores, van mostrar el seu "escepticisme" respecte la proposta de govern d'unitat formulada per ApC. Segons va informar l'ANA. el líder de la formació, Joan Gabriel, va explicar que des de CR "no ens creiem aquesta proposta, però per nosaltres no quedarà" i va afegir tot seguit que des del col.lectiu "pensem que ja n'hi ha prou de perdre el temps, no volem formar part d'una conxorxa de grups parlamentaris i de persones que l'únic que fan es confondre la ciutadania". Gabriel va qualificar de "circ de la confusió" el que està passant entre ApC i el Govern del PS.

Al marge del tema central sobre la possibilitat d'un govern d'unitat i de la reunió amb el cap de Govern la setmana vinent, la junta executiva de CR va aprovar traslladar al Consell General una proposta d'acord amb 15 mesures de reactivació econòmica, de les quals Gabriel en va destacar una: la d'anar a fer promoció turística a l'origen durant les dates que hi hagi ponts o festes assenyalades. Va posar l'exemple del pont de la Mercè o festivitats a d'altres punts de la geografia propera que puguin aportar afluència turística. "Es tracta d'una mesura innovadora per reactivar el comerç", va explicar Gabriel. Aquesta és però un dels punts del pla alternatiu al govern per reactivar l'economia.

La d'ahir va ser la primera reunió de la junta executiva de CR --ja ampliada a totes les parròquies-- després de l'aturada estiuenca. Una nova junta que els reformistes volen que serveixi per millorar els fluxos d'informació amb els nuclis parroquials, els partits nacionals i l'activitat política dels seus representants públics. Hi van ser presents el propi Joan Gabriel, Josep Anton Bardina (PLA), Amadeu Rossell (grup parlamentari), Conxita Marsol (Andorra la Vella), Alain Bernat (Encamp), Bernadeta Gaspà (Ordino), Jordi Serra (la Massana), Maria Àngels Tarrés(Sant Julià), Francesc Zamora (Escaldes) i Dolors Cabot (Canillo). Ladislau Baró i Enric Tarrado van excusar la seva assistència.

La propera reunió de la junta executiva de la Coalició Reformista, se celebrarà el dijous de la setmana vinent.

[email protected]



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT