PUBLICITAT

SANT JULIÀ DE LÒRIA

Un espectacle vertical pels 25 anys del Centre cultural lauredià

Per EL PERIÒDIC

Un moment de l’espectacle vertical ‘Aquells’, ahir.
Un moment de l’espectacle vertical ‘Aquells’, ahir. | ANA / C. B.
La façana del Centre cultural i de congressos de Sant Julià de Lòria ha estat l’escenari de l’espectacle de dansa vertical Aquells, que ha servit per celebrar els 25 anys del centre. L’actuació, que va tenir lloc ahir al vespre, s’emmarca en la temporada de l’Escena Nacional d’Andorra (ENA) i de la 15a edició de la Vila Medieval de Sant Julià, que s’inicia divendres. Unes 200 persones no es van perdre la proposta, entre els quals el ministre de Salut, el lauredià Carles Álvare Marfany, el cònsol menor de la parròquia, Julià Call, i diversos consellers del comú.

La proposta ha estat dirigida per Sheila Ferrer i els ballarins que hi han participat han estat Olga da Cunha, Desirée Abarca, Jaume Torra i Pere Vilarrubla.

Els ballarins van voler transmetre al públic una reflexió sobre l’essència de les persones a ritme de músiques de diferents èpoques. Els requisits tècnics de l’actuació dificulten que es pugui realitzar en qualsevol espai, però la façana del Centre cultural i de congressos lauredià reuneix les condicions adequades per desenvolupar-hi una dansa vertical, segons ha informat l’agència ANA.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT