PUBLICITAT

ANDORRA LA VELLA

Una aula de cant i modelatge de nu femení, novetats a la Llacuna

Reobre el taller de teatre d’adults i hi haurà tres monogràfics de dansa

Per EL PERIÒDIC

Presentació de les escoles, ahir.
Presentació de les escoles, ahir. | COMÚ D\'ANDORRA LA VELLA / TONY LARA
Les escoles artístiques del Centre Cultural la Llacuna del Comú d’Andorra la Vella ja han començat el curs 2017-2018, amb novetats en totes les àrees. També s’han programat 29 monogràfics, que són activitats puntuals que s’ofereixen des de qualsevol de les disciplines i que començaran a l’octubre.

L’Institut de Música arrenca amb nous professors i 360 alumnes. Les principals novetats són la reobertura de l’aula de cant, després de set anys, de la qual se n’encarregarà Jonaina Salvador, i el conveni de col·laboració amb el Cor dels Petits Cantors, que trasllada la seva seu social a la Llacuna, on es podran formar en solfeig.

Com a novetats a l’Aula de Teatre i Dansa hi ha la reobertura del taller d’adults de teatre i el monogràfic de teatre d’objectes. En dansa, s’incorpora una professora i hi haurà tres monogràfics: un de dansa contemporània, un de dansa moderna i un altre de reeducació corporal.

L’Escola d’Art, que ha modernitzat les instal·lacions i el material, estrena un monogràfic de modelatge de nu femení, com a un primer pas per a un futur taller d’escultura, informa l’ANA. Es mantenen els tallers de gravat i joieria, pintura i restauració. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT