PUBLICITAT

Els visitants disminueixen l'11,7% al mes d'agost

EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

Al mes d'agost van entrar al país 1.066.423 visitants, el que representa una disminució de l'11,7% respecte a l'agost de l'any passat, segons va fer públic ahir el departament d'Estadística. El nombre de turistes va ser de 231.030, una xifra que es tradueix en un augment del 2,8%, mentre que el nombre d'excursionistes va situar-se en 835.393 persones, que suposa una disminució del 15%.

Per nacionalitats, els espanyols van representar el 49,5% dels visitants del mes i els francesos el 47,8%, mentre que les altres nacionalitats van situar-se en el 2,7%.

En la mitjana de l'acumulat dels darrers 12 mesos respecte al període anterior, el nombre de visitants va disminuir el 4,1%, de la mateixa manera que el nombre d'excursionistes ho va fer el 6,1%, mentre que els turistes van augmentar el 4,1%.

Estadística va constatar que durant l'any 2008 es va produir una caiguda del nombre de visitants que va perllongar-se fins al mes de març de l'any passat, quan es va produir una reducció del nombre de visitants del 8,8% A partir de llavors es va confirmar una progressiva recuperació en el nombre de visitants, que es va estancar a partir del passat mes d'abril i que va tornar a caure des del juliol.

Per nacionalitats, totes han iniciat els darrers dos mesos una tendència negativa. Els visitants d'altres nacionalitats són els que més van decaure aquest estiu, tot i la bona recuperació presentada a partir de l'estiu de l'any passat.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT