PUBLICITAT

Andorra La Vella

Espot no aclareix si optarà a la successió

El ministre assegura que quan toqui estarà «en disposició de parlar-ne amb tranquil·litat»

Per EL PERIÒDIC

El ministre Espot.
El ministre Espot. | ANA / J.R.
El líder de l’Executiu, Toni Martí, va obrir dilluns passat de manera pública el debat sobre qui ha de ser el candidat de Demòcrates per Andorra (DA) que es postuli a cap de Govern durant les properes eleccions generals, en un inici previstes de cara a l’any 2019. 
 
Un dels noms que sona amb força és el del ministre d’Afers Socials, Justícia i Interior, Xavier Espot. Però segons informa l’ANA, el ministre va respondre ahir a aquests rumors amb un «ni sí ni no», afegint que és un debat «que no es planteja en l’actualitat» i que quan toqui, «estarem en disposició de parlar-ne amb tranquil·litat», d’analitzar «els pros i els contres». 
 
Tot i això, Espot va assegurar que, des del seu punt de vista, hi ha persones «dins la família demòcrata amb més experiència i capacitació, per sobre de la meva», per encapçalar la llista de DA «amb absolutes garanties». El ministre també va destacar que «no cal donar noms» de possibles successors i que no dubta que dins de DA s’assolirà el consens en l’escollit final. 
PUBLICITAT
PUBLICITAT