PUBLICITAT

Andorra la Vella

Superioritat ucraïnesa

La selecció sub-21, que juga 40 minuts amb un jugador menys, es veu totalment superada pel rival

Per JOAN JOSEP BLASCO

Passada enrere de Max Llovera per a Víctor Silverio en el partit d’ahir.
Passada enrere de Max Llovera per a Víctor Silverio en el partit d’ahir. | Maricel Blanch
El partit es presentava complicat i així va ser-ho, perquè Ucraïna no va donar cap tipus d’oportunitat a la selecció sub-21 per poder sumar algun punt, com va aconseguir en el primer matx de la fase davant Letònia. El rival va presentar les seves credencials i va ser superior al llarg dels 90 minuts per materialitzar mitja dotzena de gols.
 
El conjunt visitant va portar la iniciativa i creava diferents ocasions a partir del quart d’hora. En la sortida d’un córner Silverio no arribava a la centrada i Zotko, tot sol i a porteria buida, rematava fora. El central ucraïnès va tenir una nova oportunitat al minut 22, de cap aprofitant la passada de Lunov, i Silverio amb una gran mà enviava la pilota a córner. El porter es tornava a lluir amb la rematada a boca de canó de Luchkevych, que era molestat per Llovera. Just abans de la mitja hora arribava el primer gol. Bilenkyi, de mitja volta, marcava el primer amb un xut creuat. Andorra va tenir l’empat a prop tres minuts després. Nazzaro treia una falta del mig del camp, la penjava a l’àrea per a que la baixés Llovera cap a Aaron, que rematava de cap a les mans del porter. Al 37 un penal de Viladot sobre Luchkevych l’aprofitava Zotko per transformar-lo. De pena màxima arribava també el tercer. Aquest cop l’infractor va ser Nazzaro i Mysyk qui marcava. 
 
A la segona part res va canviar i Ucraïna va seguir treballant per continuar ampliant el marcador. Més complicat es va tornar tot quan Reyes era expulsat amb targeta vermella directa per una falta realitza per darrera a Tretyakov al mig del camp. Abans, el mateix jugador havia vist com Silverio li rebutjava el xut amb els peus. El panorama es presentava complicat i va anar empitjorant. El rival era qui tenia la pilota i ho tenia tot sota control. Pikhalonok al 58 feia el quart. Una passada cap enrera li arribava i de primeres des de la frontal marcava. 
 
Zubkov sortia al camp i va ser protagonista. Tenia al cap la porteria contrària. Primer xutava i la pilota s’escapava massa elevada. Després l’enviava al pal des de lluny i a la tercera va ser la vençuda. Aprofitava l’assistència de Boryachuk per quedar-se sol davant el porter i superar per baix la seva sortida. Quedaven quatre minuts per davant però el resultat encara no era definitiu. Amb el temps complert Àlex Martínez llançava una falta directa des de la frontal, però Berzuk no va tenir cap mena de problema per atrapar l’esfèrica. Zotko tancava el marcador amb un cop de cap.
 
Llovera i Àlex, titulars en tres partits en sis dies
 
Hi ha varis jugadors que compaginen la selecció absoluta amb la sub-21. Dos d’ells, Àlex Martínez i Max Llovera, porten una càrrega important de partits. Contra Ucraïna van ser titulars, igual que ho havien estat dimecres de la setmana passada davant Suïssa i diumenge amb les illes Fèroe. Aaron Sànchez, que va participar sortint des de la banqueta en aquest darrer matx, també va sortir a l’onze inicial amb la sub-21. Un que es va perdre el partit per sanció va ser Jordi Alàez, que també s’havia perdut per aquest mateix motiu l’enfrontament amb les Fèroe. Contra els helvètics va ser titular.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT