PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

La Policia deté quatre joves per un presumpte intent de violació

Els agents realitzen fins a 16 detencions la darrera setmana

Per L. R. / J. R. B.

La Policia va detenir dissabte passat quatre joves no residents d’entre 18 i 21 anys com a presumptes autors d’un delicte contra la llibertat sexual. Segons ha pogut saber aquest rotatiu, els quatre nois van ser detinguts per intentar violar la noia, malgrat que les versions de les dues parts implicades no coincideixen. Així, mentre ella assegura que van intentar forçar-la contra la seva voluntat, el grup de detinguts defensa que era un joc consentit.

Els fets haurien tingut lloc en un hotel de la capital la matinada abans de l’actuació dels agents. A les 12.45 hores del dissabte, després que la noia denunciés el que presumptament havia succeït, el cos d’ordre va procedir a fer els arrestos. Els quatre presumptes autors van passar davant del jutge per declarar.

Aquesta és una de les 16 detencions realitzades la setmana passada per la Policia. Tal com va informar el cos, destaca també l’arrest d’un home no resident de 60 anys que es va identificar fins a tres vegades amb una falsa identitat davant dels agents, per la qual cosa l’home era objecte d’una ordre de recerca judicial. A més, en el moment del control, que va tenir lloc dimecres a la tarda a Escaldes-Engordany, l’interessat es trobava en possessió de dos perfums robats en un establiment comercial.

El cos d’ordre també va intervenir en un domicili particular a la parròquia escaldenca per una agressió entre pare i fill. Els fets van tenir lloc dilluns de la setmana passada a un quart de quatre de la tarda i van acabar amb un detingut de 56 anys i resident com a presumpte autor d’un delicte de maltractaments en l’àmbit domèstic. També per al mateix delicte, els agents van detenir un home resident de 34 anys per una agressió entre cònjuges.

D’altra banda, la Policia va intervenir una dona no resident de 25 anys per desobeir a una ordre d’expulsió administrativa per un període de cinc anys i un home resident de 38 anys per crebantar una ordenança penal de suspensió del permís de conduir.

Pel que fa a les detencions restants, una es va produir el dissabte al migdia a Escaldes-Engorday quan es va descobrir un jove no resident de 21 anys que posseïa 1,2 grams de cocaïna i 3,1 grams de marihuana en ser controlat en una parada rutinària. Les altres sis responen a delictes contra la seguretat del trànsit per superar la taxa d’alcohol permesa. En aquest sentit, destaca un home resident de 30 anys que va ser controlat diumenge de matinada amb una taxa de 1,95 grams d’alcohol per litre de sang. El mateix dia els agents van interceptar dos homes més, de 26 i 58 anys, amb una taxa de 0,91 g/l i 1,05 g/l respectivament. Dos dies abans també es va detenir un home resident de 47 anys amb una taxa de 0,9 g/l.

Finalment, el dimarts de la setmana passada es va arrestar un home no resident de 65 anys i una dona resident de 23 anys per conduir amb una taxa de 1,05 g/l i una de 0,84 g/l respectivament. En el darrer cas, la detenció va tenir lloc després que es requerís la presència policial per haver-se produït un accident de danys materials. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT