PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Caldea tanca l’estiu amb un 10% més de visitants que l’any passat

El centre registra 84.500 clients entre el juliol i l’agost

Per EL PERIÒDIC

Una imatge de l’interior del centre termal Caldea.
Una imatge de l’interior del centre termal Caldea. | Tony Lara
Caldea ha enregistrat un total de 84.584 visitants al llarg de la temporada d’estiu (mesos de juliol i agost), la qual cosa suposa un increment de visites del 10% i una millora significativa dels ingressos obtinguts respecte a l’estiu anterior. En l’acumulat de l’any, de gener a agost, el termolúdic ha obtingut uns 14.000 clients més respecte del mateix període del 2016, i podria arribar fins als 400.000 al final de l’any, tal com va informar ahir la companyia. La direcció valora molt positivament els resultats, fruit de la consistència en l’estratègia de Marketing i Comercial.

Les dades de freqüentació assolides aquest estiu a l’spa termal han estat positives tant al juliol com a l’agost, però destaca especialment el creixement del nombre de visitants registrats durant el setè mes de l’any. Així, Caldea va registrar fins a 34.000 clients, uns 4.400 més que en el mateix període del 2016. De fet, la tendència a l’alça ja es va notar l’any passat quan durant el mes de juliol el centre va  rebre prop de 30.000 visitants, el que representava un 13% més que el juliol del 2015.

Segons van informar des de l’espai termolúdic l’increment de visitants es deu principalment a la campanya per a la comercialització del paquet combinat d’entrada a Caldea i tiquet per a l’espectacle del Cirque du Soleil que ha tingut molt d’èxit.

Superada una barrera històrica / El mes passat, el centre termal situat a Escaldes-Engordany va rebre fins a 50.600 clients, un 7% més que el mateix període de l’any passat. La dada més significa és, però, que a més també va aconseguir marcar una fita històrica: superar la barrera dels dos milions d’ingrés en un únic mes.

Tal com van recordar, l’agost és el mes més important de l’any per a la companyia, tant en termes de freqüentació com en termes d’ingrés. Gràcies als resultats acumulats en aquest primer període de l’any, és previsible que la companyia superi els 400.000 visitants i tanqui l’exercici amb un resultat net positiu. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT