PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Prop de 9.300 euros per millorar l’eficiència energètica d’edificis

La subvenció també està destinada a potenciar les energies renovables

Per N.S.I.

Una vista general dels edificis de la plaça Guillemó d’Andorra la Vella.
Una vista general dels edificis de la plaça Guillemó d’Andorra la Vella. | ÀLEX LARA
El Govern ha entregat un total de 9.300 euros en subvencions per millorar l’eficiència energètica o la sostenibilitat del parc immobiliari del Principat. En concret, nou persones s’han beneficiat d’aquesta ajuda, tal com es va publicar ahir en el Butlletí Oficial del Principat d’Andorra (BOPA). Les ajudes s’entreguen d’acord al pressupost de l’obra i, en aquesta ocasió, la persona que ha rebut una suma més alta és de 3.830 euros. A continuació, un altre propietari ha obtingut una subvenció de gairebé 2.19 3 euros. A l’altre costat de la balança, es troba una persona que ha rebut una ajuda de 535 euros.
 
Del total de les ajudes que es van anunciar ahir al BOPA, set han de servir per millorar l’eficiència energètica dels edificis, mentre que les altres dues per a incrementar la sostenibilitat. 

Aquestes subvencions es destinen a la millora del parc immobiliari nacional, la millora de l’eficiència energètica dels edificis i l’ús de les energies renovables. La disponibilitat pressupostària és d’un milió i mig d’euros per a subvencions directes, de les quals un 85% es destina a actuacions protegibles en edificis, i l’altre 15%, a actuacions protegibles en les unitats que els integren. 
PUBLICITAT
PUBLICITAT