PUBLICITAT

Petició de 2 anys i mig de presó per a un marit gelós

  • L'acusat va agredir un home perquè pensava que s'entenia amb la seva dona
CLARA GARNICA
ANDORRA LA VELLA

El tribunal de Corts va jutjar ahir a un home que va agredir-ne a un altre amb una barra de ferro perquè considerava que s'estava entenent amb la seva esposa. Els fets van passar el juny de l'any passat a Sant Julià, quan la dona tornava a casa després de treballar, i ho feia acompanyada de l'agredit. Quan aquest darrer va entrar al garatge, va rebre l'impacte de la barra en més d'una ocasió, causant-li ferides obertes al cap i cops al braç i a les costelles. El marit el va insultar i el va acusar de tenir relacions amb la seva dona.

Pels fets, el Ministeri Fiscal va demanar una pena de 30 mesos de presó, part condicional, i l'expulsió definitiva del Principat, així com una multa de 1.500 euros per una contravenció penal. La defensa, per la seva part, va assegurar que la pena sol.licitada era "desproporcionada" i va demanar una rebaixa fins a un any de presó condicional i 200 euros de multa.

NULITAT PER LA SENTÈNCIA DEL TC
Les vistes de Corts d'ahir van ser les primeres des que es va fer pública la decisió del Tribunal Consitucional, la qual garanteix que l'assistència lletrada ha d'estar present des del primer moment de la detenció policial. La defensa del cas va al.legar aquesta sentència per demanar la nul.litat de l'acte, ja que el seu processat no havia estat acompanyat d'un advocat quan va ser detingut. La fiscalia, per la seva part, va exposar que les declaracions dels testimonis i les investigacions policials eren prou contundents com per continuar la vista sense haver de considerar la declaració policial de l'acusat. Finalment la petició que no va ser concedida pel Batlle, que va informar que la nul.litat o no del cas s'exposaria el dia de la sentència. [email protected]



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT