PUBLICITAT

Jutjat un home per apropiar-se d'un vehicle de substitució

C. G.
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Els passadissos de la Batllia. Foto: TONY LARA

Un home va ser jutjat ahir per haver-se apropiat d'un vehicle de substitució més temps de l'acordat. A més, el processat va aparcar malament el cotxe i aquest va ser retirat per la grua. Va ser l'empresa de lloguer de vehicles el que va haver de retirar el cotxe i pagar la multa.

L'home no va saber donar ahir una explicació contundent pel qual va quedar-se el vehicle més temps del contractat ni perquè no va retornar el vehicle quan l'empresa li ho va requerir. El gerent de l'empresa va reclamar ahir un import de 1.432,94 euros pels costos dels desperfectes més els dies que no va poder llogar el cotxe, així com prop de 400 euros perquè van haver de canviar les claus i el pany. La fiscalia va demanar tres anys de presó, part condicional, per un delicte d'apropiació indeguda.

La defensa, que va tornar a demanar la nul.litat de la vista per falta d'assistència lletrada des de l'inici, va sol.licitar la lliure absolució ja que va considerar que l'única falta que va fer va ser "una demora en retornar un vehicle".



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT