PUBLICITAT

La grua avariada serà retirada aquesta nit

  • El trànsit a Prat de la Creu es restablirà a les sis del matí
  • La màquina es quedarà uns dies a Andorra per ser reparada
EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA


interiorgrua
La grua de gran tonatge que es va avariar dissabte davant de les obres del Consell General i va perdre el seu braç hidràulic. Foto: EL PERIÒDIC
A partir d'aquest dimecres a les sis del matí ja es podrà circular amb tota normalitat pel carrer Prat de la Creu. La grua avariada que es va desplomar aquest dissabte ja haurà estat retirada, una tasca que es realitzarà aquesta nit, segons ha comunicat el portaveu del Govern, Bruno Bartolomé. Bartolomé ha fet saber als mitjans de comunicació que la grua serà traslladada a un pàrquing que té l'empresa i que encara es quedarà un o dos dies a Andorra, que "són els dies que necessitarà per poder fer les reparacions" abans de poder emprendre el viatge de tornada i procedir a la seva reparació.

Bartolomé ha explicat que els bombers treballaran durant la nit per netejar la zona i tenir-la a punt perquè s'hi pugui circular dimecres al matí. El portaveu governamental també ha dit qeu s'està buscant una nova data per acabar els treballs de retirada de la grua de les obres del Consell General, que es van veure aturades per la caiguda de la ploma, i que els danys que ha sofert la plaça per l'impacte encara no han estat avaluats.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT