PUBLICITAT

Grandvalira tanca l'estiu amb un increment del 10% del nombre de visitants

  • El camp de golf experimenta un creixement del 50%
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

El nombre de visitants a Grandvalira va incrementar-se el 10% aquest estiu. El domini va fer ahir una valoració positiva d'aquestes dades, que han repercutit en un augment dels ingressos respecte a l'estiu de l'any passat.

El Grandvalira Bike Park és l'activitat que va detectar un major nombre de visites, i va tancar amb prop de 4.500 bikers, el 8,8% més que l'any anterior, quan es van registrar 3.915 bikers. El creixement de les vendes va ser del 25% respecte als resultats de l'estiu del 2009.

Respecte a la resta d'àrees d'activitat del domini, el Grandvalira Family Park va mantenir la mateixa afluència de visitants que l'estiu anterior. Aquesta àrea de negoci és la que va tenir més pes a Grandvalira ja que va suposar el 28% dels ingressos del domini durant els mesos d'estiu. D'altra banda, des del domini van destacar que la pràctica del submarinisme d'alta muntanya va tenir una molt bona acollida per part dels visitants.

Pel que fa al Grandvalira Golf Soldeu, va experimentar un creixement del 50% de visites respecte l'any de la seva inauguració. Finalment, el Grandvalira Karting Marc Gené va mantenir el mateix número de visites.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT