PUBLICITAT

La Vila Medieval amplia l'espai i organitza un torneig de justes

  • La fira amplia l'oferta d'activitats a la plaça Major i al Prat Gran
  • Hi haurà 90 parades, de les quals una quinzena seran artesans
EL PERIÒDIC
SANT JULIÀ DE LÒRIA

Periodic
Un artesà a l'edició de l'any passat. Foto: TONY LARA

Aquest cap de setmana Sant Julià de Lòria celebra la vuitena edició de la Vila Medieval. El conseller de Turisme i Comerç lauredià, Enric Naudi, va destacar que una de les novetats serà el torneig de justes que es realitzarà a la vela del Prat Gran, que ha estat adequat per a l'ocasió. Naudi va explicar que la Vila Medieval amplia l'oferta d'activitats i els espais on es desenvoluparan, en un recorregut que va des de la plaça Major fins la vela del Prat Gran.

La Vila Medieval donarà el tret de sortida a les cinc de la tarda de divendres. Naudi va destacar la quantitat d'actuacions que es faran durant els tres dies: 11 el divendres, 26 el dissabte i 28 el diumenge. També va informar que hi haurà un total de 90 parades, de les quals una quinzena aproximadament seran artesans i s'hi podran trobar forners, escultors o bufadors, així com també tavernes típiques medievals.

Els espais on es faran actuacions i activitats també s'amplien. La Vila Medieval anirà des de la plaça Major fins al Prat Gran. En el recorregut s'hi podran trobar una exposició d'aparells de tortura, l'espai dedicat a les activitats i tallers per a infants, la zona central d'espectacles i de tavernes ubicada a la plaça Germandat, i l'espai dedicat al torneig de justes, equitació i passejos amb poni a la vela del Prat Gran.

Altres activitats que es podran fer i veure seran exhibicions de vol, música andalusina i balls orientals, espectacles de circ, concerts al carrer, espectacles de foc a la nit; encantadores de serps i l'esbart Laurèdia, amb la representació d'Històries i Llegendes d'Andorra.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT