Els dos últims minuts tiren per terra el primer triomf tricolor

• L'equip de Jandro vencia per 3-4 al minut 38 però no va saber aturar el joc rival amb porter jugador
TUDELA

Carlinhos cobreix la pilota davant dos rivals en el partit de l'any passat contra el Ribera de Navarra. Foto: ONA MORANTE

El BP Andorra va tornar a quedar-se amb la mel als llavis ahir en el segon partit que disputa de Lliga, que de nou va ser a domicili. Davant va tenir un altre rival de pes com és el Ríos Renovables Ribera de Navarra i en un partit trepidant, amb gols i bon joc a les dues bandes, va tenir els tres punts a tir però se li van acabar en el tram final. Al minut 38 guanyava per 3-4... quan va sonar la botzina final, 6-4.

Nacho finalment va ser l'única baixa per a Jandro malgrat que Moisés i Carlinhos no estaven en les millors condicions per jugar. D'inici l'equip navarrès va sortir amb ganes de marcar d'hora i després de diversos avisos davant un BP dubitatiu Passarinho va inaugurar l'electrònic al minut 2.

Els locals van continuar en aquesta línia, imprimint un fort ritme i pressionant fins que van poder. Aquest esforç es va anar diluint a mida que els tricolors reaccionaven fins que va començar a equilibrar-se la balança. Paulinho va donar confiança al minut 11 amb el gol de l'empat i a partir de llavors el BP va passar a dominar. Marc Fernández va confirmar-ho amb l'1-2 al minut 18 i el tercer no va arribar per errades de porteria; el que són les coses, de l'1-3 es va passar al 2-2 amb un gol de Fabricio quan faltava un minut per al descans.

PARTIT BOIG
En la represa ambdós equips van demostrar que volien els tres punts. Tu ataques, jo també. Les ocasions plovien a les dues àrees i va ser Fabricio el que va encertar al minut 27. Quedava molt, però, perquè el BP va seguir atacant fins que Carlinhos va encertar amb el 3-3 poc després i al minut 34 l'àrbitre va assenyalar un penal favorable als tricolors que Paulinho no va fallar. Era el 3-4. Només quedaven sis minuts i tocava defensar el resultat. El Ribera no trobava forats i al 38 va decidir utilitzar el porter jugador. El tècnic, Víctor Acosta, va encertar perquè en la primera acció d'atac en superioritat Fabricio va empatar i en la següent el mateix jugador va posar per davant el conjunt de Tudela.

Ja a la desesperada en busca de l'empat una pèrdua de pilota va significar el 6-4 definitiu. "Ens ha matat la parcel.la que més treballem: la defensa", va reconèixer Jandro. El tècnic del quadre tricolor estava "fastidiat" pel resultat tot i indicar que no era "el moment" de parlar de les errades dels seus jugadors. "La llàstima és que et quedes amb cara de ximple perquè contra dos grans equips podíem haver tret molt més que un punt", va puntualitzar .