PUBLICITAT

El públic s'omple de paciència tot i que el River derrota el Barça B

  • El conjunt de Peñarroya, encara sense rodatge, jugarà la final de la Lliga Catalana contra l'ADT
RAFA MORA
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Aixàs i Solana lliuren als nens samarretes i pilotes, ahir al descans. Foto: EL PERIÒDIC

Diuen que la paciència és un do. És allò que ha de tenir l'afició del BC River Andorra per veure un joc atractiu. És també el que ha de buscar Joan Peñarroya perquè els seus jugadors captin el que ell vol que facin a la pista. Aquest do també l'han de tenir els jugadors. Com per exemple Matalí, que tot i que ahir de segur que per dins seu volia jugar, un petit esquinç de turmell fet el dia d'abans el va deixar en la banqueta per precaució. O Dani Marín, que a un minut per al final del matx d'ahir de semifinals de la Lliga Catalana contra el Barça B --59-48 per als locals, la final serà el dia 26 de setembre contra l'ADT Tarragona-- va notar alguna cosa estranya en algun múscul de la cama dreta i va demanar el canvi. També aquesta qualitat d'anar poc a poc és el que té ben educat Oriol Fernández, que de mica en mica suma més minuts --ahir sis i mig--, però no és la que sembla haver adquirit, de moment, James Holmes, que abusa de pilota i és massa tou en defensa.

Peñarroya en pren nota. No és difícil veure que el River està en construcció, que no juga com un equip rodat... i per això, paciència. Amb tot, aquest do en Peñarroya ahir es va posar al límit. Des de la banqueta renyava els seus quan erraven "el que hem entrenat mil vegades", escridassava, i no deixava passar una acció d'abús de pilota de Holmes que no va acabar en cistella. Canvi, a la banqueta i sense creuar la mirada amb el tècnic, potser perquè en la primera part ja li havia dit a l'americà més d'una paraula per una defensa lenta i parsimoniosa.

El matx va tenir poca fluïdesa, amb el River sense patir però sense oferir res de l'altre món. Al descans es va arribar 34-26, i el més destacable va ser la capacitat de reacció davant de sengles pacials --0-8 (40-34) i 0-5 (49-44)-- a favor del Barça. De la resta, només demanar paciència. Com la que prega el director general del River quan se li pregunta pel base substitut de Sergi Pérez.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT