PUBLICITAT

Vinyes s'acosta al Top 10 de l'Eurocup i Dabad abandona

EL PERIÒDIC
XEST

Periodic
Amàlia Vinyes pressiona un dels rivals, ahir al Circuit Ricardo Tormo de Xest. Foto: FOTOESPORT

Amàlia Vinyes va aconseguir acostar-se al Top 10 de l'Eurocup Seat León després de finalitzar ahir al circuit de Xest (València) en la 12a posició en un resultat molt bo per ella en la primera jornada i que avui en la segona cursa intentarà millorar. Per la seva part, Josep Maria Dabad va abandonar en patir un xoc.

I això que el dia va començar millor per Dabad que per Vinyes, perquè en les sessions cronometrades el pilot andorrà va fer millor temps que ella, amb la 8a posició a 0,583s, per la 19a d'Amàlia, a 1,495s. Però, en la sortida de la primera cursa Dabad va tenir un toc per darrere d'un rival que va fer inevitable l'abandonament. Amb tot, avui intentarà recuperar sensacions en la segona carrera d'aquesta Eurocup Seat León.

Vinyes, que assegura que no té "feeling1" amb el León, va remuntar de la 19a plaça a la 12a, ja que a partir d'aquí es va trobar al davant al pilot rús Timur Sadreninov, al qual no va poder superar. "Ho he intentat per tots els costats, però al final he decidit assegurar i creuar l'arribada amb el cotxe intacte", va dir ahir Amàlia Vinyes, que avui tornarà a ser entre els favorits.

[email protected]



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT