PUBLICITAT

Carchat, a quatre segons de Guerrero a Vidreres

  • L'andorrà ocupa el segon lloc al Volant RACC després de la primera superespecial, de 2 km
EL PERIÒDIC
LA SELVA

Periodic
El Peugeot 107 de Carchat, a Cervera. Foto: FOTOESPORT

Joan Carchat (Peugeot 107) va acabar ahir segon a quatre segons de Guerrero en la prova de terra del Català que es va disputar a la Selva. La jornada només comptava amb dos trams d'una superespecial de dos quilòmetres, que va servir als pilots per reconéixer el terreny. El convidat sorpresa va ser la pluja, que va donar pas al fang i a les relliscades dels pilots. "A mí aquestes condicions m'agraden molt. El circuit també ja que és molt revirat. De tota manera demà avui per al lector ja veurem quina estratègia seguirem, perfereixo no descobrir les cartes perquè quatre segons de diferència és molt poc", va indicar Carchat.

Lluís Bigordà (Peugeot 107) també va competir en el Volant RACC Desafio Mobil'1 Mavisa però no li va anar tan bé, ja que va acabar a disset segons de Guerrero: "M'he divertit en aquestes condicions, però he comés un parell d'errades que m'han fet perdre uns segons".

En la categoria de dues rodes motrius Àlex Bercianos (Fiat Stilo 2.0) no va acabar gens satisfet: "Patinava i el meu cotxe és de velocitat. A la segona passada he tingut més tracció però he acabat a onze segons de Nulart i no estic content".



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT