PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

El Consell d’infants acorda instal·lar llits elàstics i una tirolina

Les dues propostes han estat aprovades per unanimitat

Per El Periòdic

Torres amb els joves en el Consell d’Infants, ahir.
Torres amb els joves en el Consell d’Infants, ahir. | ANA / M. M .
Els portaveus de l’escola andorrana i francesa d’Encamp i els de l’escola andorrana del Pas de la Casa van participar ahir en el primer Consell d’Infants de la parròquia, en el qual van aprovar instal·lar una tirolina i d’uns llits elàstics al parc del prat Gran. La iniciativa va néixer arran d’una proposta formulada pels alumnes de l’escola francesa i el consell va decidir per unanimitat tirar-la endavant. 
 
El cònsol major de la parròquia, Jordi Torres, es va comprometre ahir en fer realitat el desigs dels menors.  En aquest sentit, va indicar que la voluntat és que les atraccions estiguin instal·lades durant aquest estiu perquè els infants ja en puguin gaudir, va explicar l’ANA.  

En la primera sessió del Consell d’infants, que es va celebrar a la sala del Comú d’Encamp, la canalla va traslladar fins a una vintena de propostes de millora per a la parròquia. Els 11 alumnes que hi van participar tenen entre 9 i 12 anys i van treballar durant el curs les propostes que, finalment, van traslladar ahir a Torres, al llarg de la sessió. 

El Consell d’infants va servit per posar sobre la taula les principals preocupacions dels més petits de la parròquia, que s’han centrat en aspectes d’oci i manteniment de l’espai públic. 

A banda dels llits elàstics i la tirolina, una altra de les propostes estrella que va aconseguir el quòrum de tota la cambra va ser la possible instal·lació d’una sala de cinema al Centre Esportiu del Pas de la Casa. Torres va manifestar que ja van mantenir converses amb els cinemes illa Carlemany i la idea és que almenys se’n faci una cada 15 dies o cada mes i sigui d’accés gratuït. Aquesta proposta s’intentarà que es pugui iniciar a partir del curs vinent. 
PUBLICITAT
PUBLICITAT