PUBLICITAT

La telefonia mòbil incorpora tarifes planes mensuals

  • Andorra Telecom calcula que els usuaris de Mobiland estalviaran fins al 40%
  • La parapública compta amb 65.000 clients, el 65% dels quals de contracte
CLARA GARNICA
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Un usuari fa ús del telèfon mòbil. Foto: TONY LARA

Les tarifes planes per a la telefonia mòbil s'han afegit com a opció tarifària per als usuaris de contracte. Així ho va anunciar ahir la parapública Andorra Telecom, que va presentar quatre forfets amb quatre possibilitats de tarifes, de 29 euros, 49 euros, 69 euros i 99 euros mensuals.

Els paquets, que la parapública va presentar sota el nom de forfets Mobiland, inclouen minuts per a trucades nacionals i internacionals (tant a mòbils com a fixos), missatges de telèfon i tràfic de dades d'internet. En el cas del forfet més econòmic, el de 29 euros, l'usuari paga per poder parlar mensualment 60 minuts nacionals, 20 d'internacionals, enviar 60 sms i utilitzar 20 MB de dades per internet. Si es sobrepassen aquests límits abans de finalitzar el mes, la tarifa de la trucada nacional serà de 0,27 euros el minut, tot i que aquesta és més baixa en el cas dels forfets de preus més elevats (0,15 euros). Els paquets, però, no inclouen el cànon del Govern i no contemplen el tràfic en itinerància.

El director general d'Andorra Telecom, Jaume Salvat, va assegurar que l'aplicació de les noves tarifes suposarà un estalvi pel client particular entre el 15 i el 40% en relació al que gasta actualment. Salvat va manifestar que l'oferta actual de tarifes "era obsoleta i no s'adaptava a les necessitats dels nostres clients".

65.000 CLIENTS
El director de la parapública va informar que actualment compten amb 65.000 usuaris, el 65% dels quals són de contracte, i el 35% tenen la targeta Mobiland Clic. Els nous paquets busquen també que aquests darrers facin el canvi a contracte. En els darrers anys l'ús de la targeta com a sistema de contractació de telefonia mòbil s'han anat reduint en detriment del contracte, va explicar Salvat. Aquest ha anat augmentat tot i que, tenint en compte la població actual, ja ha arribat pràcticament al seu sostre màxim.

La parapública confia que d'aquí a finals d'any "2.500 persones s'afegeixin a un dels quatre nous forfets Mobiland" va manifestar Salvat. La voluntat d'Andorra Telecom és afegir-ne de nous properament, en funció de les necessitats dels usuaris i de possibles carències que puguin observar-se en els quatre primers. Tant les altes com els canvis d'un forfet a l'altre seran gratuïts i es faran a partir de la trucada al 115.

El llançament de les tarifes planes anirà acompanyat d'una campanya publicitària, que ja incorpora als actors que van participar al càsting popular celebrat fa dues setmanes. [email protected]



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT