PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Gili pregunta per l’estat de la flota d’ambulàncies

La consellera vol fer un «seguiment» d’un tema «polèmic» els últims anys

Per EL PERIÒDIC

La consellera socialdemòcrata, Rosa Gili.
La consellera socialdemòcrata, Rosa Gili. | MARICEL BLANCH
La consellera general del Partit Socialdemòcrata (PS) Rosa Gili ha tramitat una demanda d’informació mitjançant la qual vol tenir accés al llistat complet de totes les ambulàncies emprades pel transport sanitari, així com diferent informació sobre tots els vehicles. Amb aquesta documentació la política escaldenca vol poder fer «un seguiment» de quin és l’estat actual de la flota d’aquests vehicles, tot recordant que en els darrers anys ha estat un tema que ha generat diferents polèmiques.

En l’escrit tramitat a Sindicatura, la parlamentària socialdemòcrata reclama «el llistat de totes les ambulàncies utilitzades en el marc de l’aplicació del pla director del transport sanitari». Gili sol·licita que la informació vagi acompanyada de diferents dades, com ara els models i la classe de vehicles, les matrícules, l’any de posada en circulació i el d’adquisició per part del SAAS o bé de l’empresa adjudicatària. També es demana que s’especifiqui si es van comprar nous o d’ocasió i, en aquest darrer cas, l’origen, el país d’on venien i quina empresa els va vendre. La consellera general també vol saber quina persona del SAAS va gestionar cada operació de compra i els quilometratges en el moment de l’adquisició.

La consellera general va explicar que «ens interessa fer un seguiment de la flota d’ambulàncies que tenim al país», tot recordant que és un assumpte que ha estat «polèmic en varis moments dels darrers anys» com, per exemple, amb «temes d’adquisició que no sempre ens han semblat massa correctes». Gili va apuntar que «volem tenir més informació en relació a quina és la flota, quin és el seu estat, com s’han adquirit i altres dades en relació al seu manteniment». 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT