PUBLICITAT

ESCALDES-ENGORDANY

Calvó insisteix que es treballa per millorar el clima laboral a FEDA

La ministra subratlla que s’ha desenvolupat «un pla d’acció» que es treballa «de manera interna»

Per EL PERIÒDIC

La ministra Calvó, ahir en la seva compareixença al Consell General.
La ministra Calvó, ahir en la seva compareixença al Consell General. | MARICEL BLANCH
Liberals d’Andorra i el Partit Socialdemòcrata han presentat dues preguntes al Govern sobre el clima laboral a FEDA que es respondran en la sessió de Consell General d’aquesta tarda. La ministra de Medi Ambient, Agricultura i Sostenibilitat i presidenta de la parapública, Sílvia Calvó, va recordar ahir que l’estudi del clima laboral va ser una proposta de la direcció tenint en compte que FEDA està patint molts canvis en la línia estratègica que suposa més exigència als treballadors.

Calvó va insistir que era «d’interès» de la direcció saber com es percebia la situació laboral i poder «identificar les millores que s’hi podien fer», informa l’ANA. Amb els resultats de l’enquesta de clima laboral, s’han identificat les millores a fer i s’ha desenvolupat «un pla d’acció» que ara es treballarà «de manera interna» entre la direcció, el consell d’administració i la plantilla.

Calvó va afegir que tant ella com la direcció «sempre» han mostrat «el suport i la importància que es dona a la figura del delegat», referent-s’hi a la dimissió dels representants dels treballadors de FEDA.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT